- 40%
Akcija!

360° krpa za čišćenje MOPA i poklon bon

Okrugla glava za 360° čišćenje teško dostupnih područja i površina u vašem domu. Korisna za čišćenje prozora, podova, stropova, automobila, felgi, keramike… Neophodan pribor svake domaćice!

17,99 29,99

214 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 17,99 / kom22x 15,99 / kom33x 13,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: FlowKrp Kategorije: , ,

TRIK ZA STVARNO SJAJNI POD

Vrlo praktičan i jednostavan alat za pranje poda uz minimalan napor. Zahvaljujući dizajnu koji se okreće za 360º i fleksibilnosti, dopire do svakog kutka kuće i ostavlja za sobom besprijekornu čistoću.

ZA MOKRO I SUHO ČIŠĆENJE

Pogodna za pranje prozora, roleta, stropova, podova, automobila i felgi, keramike i raznih drugih površina. Može se koristiti za suho i mokro čišćenje, jer savršeno upija vodu.

POSEBNA VLAKNA ZA TEMELJITO ČIŠĆENJE

Izrađena je od posebnih mikrovlakana koja temeljito čiste vaše površine i potpuno upijaju vodu, ne ostavljajući tako za sobom cijelu mlaku vodu.

JEDNOSTAVNA UPORABA

 S okruglom glavom možete dosegnuti čak i najnepristupačnija područja, kao što su različiti kutovi stropa, najuže pukotine, otvori i drugo. Izrađena je od posebnih mikrovlakana koja temeljito čiste vaše površine. Krpa je periva, tako da je možete prati u perilici rublja.

Dužina ručke je podesiva, tako da je možete prilagoditi svojim potrebama.

Paket sadrži: 1x Krpa za čišćenje s prilagodljivim ručkom.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/