- 33%
Akcija!

Gume za imitaciju drveta (2 komada)

  • Stvorite lijepu imitaciju drveta
  • Mekana, kvalitetna guma
  • Linije u boji koja izgleda poput pravog drveta
  • Za razne glatke površine

19,99 30,00

11 na zalihi

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

UČINAK PRIRODNOG DRVA

Želite li imati više drvenih površina u svom domu? Nema problema! Ovim alatom možete stvoriti lijepu imitaciju drveta na svim površinama. Boja na površini izgledat će poput pravog drveta!

JAKO LAKO ZA KORIŠTENJE

Guma je vrlo jednostavna za upotrebu, prikladna i za početnike. Obojite površinu željenom bojom, a zatim gumom povucite preko boje i stvara se prekrasna imitacija drveta. Što se više boje nanosi na površinu, to tekstura drveta izgleda ljepše.

VIŠESTRUKA UPOTREBA

Vrlo praktično za upotrebu. Guma se može koristiti na raznim glatkim površinama. Obojite pod, stol, kuhinju, ogradu, ormar … Bilo koju glatku površinu pretvorite u drvenu konstrukciju. Izrađena od visokokvalitetne i trajne gume, netoksična i ekološki prihvatljiva. Guma je mekana i ne oštećuje materijal.
Stvorite lijepu imitaciju drveta. Kad gumu povučete preko boje, ona stvara lijepe linije i krugove kakve vidimo prilikom rezanja pravog drveta.

Material: guma; Boja: crvena

Dimenzije: Velika: 15*6.5*3 cm; Manja: 7.5*6.5*3 cm

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/