- 35%
Akcija!

LED teleskopska magnetna palica

Snažan magnet (nosivosti 4,5 kg)
Izvlačiva ručka (19-69 cm)
Ugrađeno LED svjetlo za bolju vidljivost

14,99 22,99

119 na zalihi

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 14,99 / kom22x 12,99 / kom33x 11,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

ZABORAVITE NA RAZBACANE VIJKE, IZGUBLJENE KLJUČEVE…

Od sada mozete vrlo lako i brzo podizati razbacane cavle, vijke, matice s poda ili pronaci kljuceve koji su pali u uski, tesko dostupni prostor. Magnetna teleskopska palica vrlo je korisna i podize sve metalne predmete.

 

MOĆAN MAGNET

Teleskopska palica sa magnetom, koja ima nosivost do 4,5 kg. Pomocu ove palice mozete vrlo lako i jednostavno podici ili pronaci mnoge metalne predmete (npr. kljuceve, cavle, alate, matice, vijke). Magnetna palica je visenamjenska i prikladna za dom, industriju, garažu…

RASTEZLJIVA RUČKA

Palica ima podesivu rucku, razvuce se lako od 19 do 69 cm. Drska palice je ergonomski  oblikovana, ugodna za držanje i cvrsta.
Zbog uskog oblika i duge ruckice koja se moze izvlaciti, palicom mozete doci do tesko dostupnih mjesta.

UGRAĐENO LED SVJETLO

U teleskopski stup je takoder ugradeno malo LED svjetlo, koje osigurava dobru vidljivost u tamnim podrucjima. Uz pomoc LED svjetla u teleskopu imate dobar dobar pogled na radno podrucje i besplatnu sekundarnu ruku, jer nema potrebe za drzanjem svjetiljke.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/