- 36%
Akcija!

Pancakemaster Pancake Pan i poklon bon

Pripremite savršene, jednako prepržene palačinke za samo nekoliko minuta sa PancakeMaster Pancake Panom. Njegova nezapaljiva površina i podešavanje temperature čine kuhanje jednostavnim i prilagodljivim. Prijenosan i svestran, ovaj kompaktni lonac je ultimativno važan za ukusne obroke dok ste u pokretu.

24,99 38,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 24,99 / kom22x 21,99 / kom33x 18,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

 • Sigurna kupovina

 • Kućna dostava

 • Jednostavan povrat

SKU: Palacinke Kategorija:

SAVRŠENO PREPRŽENE PALAČINKE

Lako pripremite jednako prepržene palačinke svaki put uz naš lonac za palačinke sa nezapaljivom površinom. Uživajte u ukusnim doručcima bez napora!

SAVRŠENO PREPRŽENE PALAČINKE

JEDNOSTAVNO, PODEŠAVANJE TEMPERATURE

Naš lonac za palačinke omogućuje prilagođeno kuhanje sa podesivom regulacijom temperature, osiguravajući da su vaše palačinke kuhane baš onako kako želite.

JEDNOSTAVNO, PODEŠAVANJE TEMPERATURE

PUTOVANJE PRIJATELJSKI KOMPRAKTNI DIZAJN

Ponesite doručak sa sobom uz naš mali i praktični lonac za palačinke. Njegova kompaktna veličina čini ga idealnim za pripremu ukusnih palačinki gdje god se nalazite.

PUTOVANJE PRIJATELJSKI KOMPRAKTNI DIZAJN

VERSATILNA OSNOVNA OPREMA DORUČKA

Osim palačinki, naš lonac je savršen za pripremu drugih doručka poput jaja i slanine. Svojom nezapaljivom površinom osigurava ujednačeno kuhanje i brzo postizanje temperature.

VERSATILNA OSNOVNA OPREMA DORUČKA

TEHNIČKI DETALJI

Boja: crvena</br snagom grijanja: 900 W</br Napajanje: 220 V</br Veličina: promjer 20 cm</br Količina: 1 komad

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

  Matej

  Volim što se brzo i ravnomjerno zagrijava, tako da mogu uvijek pripremiti savršeno kuhane palačinke!

  Marko

  Ovaj lonac za palačinke je fantastičan! Ne bih mogla biti sretnija!

  Petar

  Premašio je moja očekivanja! Nezapaljiva površina osigurava da palačinke ne prianjaju na lonac, a ravnomjerno zagrijavanje jamči da su palačinke savršeno kuhane!

  Gabrijel

  Koristim ga svaki put za pripremu doručka za moju obitelj i oni obožavaju palačinke. Nezapaljiva površina olakšava klizanje palačinki s lonca!

  Marta

  Ovaj lonac za palačinke je apsolutna obaveza za sve ljubitelje palačinki!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/