- 30%
Akcija!

LED škare za nokte kućnih ljubimaca – PetLED i poklon bon

Svi znamo koliko je teško podrezati nokte kućnim ljubimcima. Za njih to nije zabavna aktivnost. Dugo smo tražili savršenu grickalicu, koja je dovoljno jaka, precizna i kojom ćemo lako i bezbolno rezati nokte našim ljubimcima. Imamo je, konačno!

22,99 32,99

Nema na zalihi

SKU: PetNail Kategorija:

UGRAĐENO LED SVJETLO I LEĆA ZA POVEĆANJE

Ova grickalica omogućit će vam da sigurno kratite nokte vašeg ljubimca bez mogućnosti da ga učinite nervoznim. Grickalica ima posebno LED svjetlo tako da možete vidjeti koji dio nokta je sigurno rezati. Ugrađeno povećalo s povećanjem do 5x omogućuje maksimalnu preciznost pri rezanju noktiju vašem ljubimcu.

UPOZORENJE: Savjetuje se oprez s tamnim pandžama, jer vene mogu biti slabo vidljive unatoč svjetlu i povećalu.

KVALITETNA IZRADA

Oštrica je izrađena od nehrđajućeg čelika i pravilno će rezati nokte pod bilo kojim kutom. Grickalica je napravljena tako da dobro stoji u ruci i ne izaziva umor ili grčeve. Više ne morate plaćati timariteljima da režu nokte i olakšaju život vašem ljubimcu.

LAKO ZA KORIŠTENJE

Nema znanosti, samo ubacite nokat i pritisnite, a grickalica će također sačuvati nokat kako ne bi došlo do nereda. Pogodno za pse, mačke, zečeve, velike papige…

OSTALI PODACI

Materijal: Nehrđajući čelik
Boja: Narančasto-siva

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/