- 40%
Akcija!

Naljepnice za tipke klavira

Naljepnice za klavir odlično su nastavno sredstvo i za učitelje klavira i za djecu i za početnike.

17,99 30,00

15 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 17,99 / kom22x 15,99 / kom33x 13,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: PiaS Kategorije: ,

UPADLJIV ŠARENI DIZAJN

Šarene naljepnice za klavir vrlo lako upadaju u oko i pomažu vam držati oči na notama dok svirate. Olakšava učenje nota i ubrzava pamćenje tipki. Savršeno za početnike klavira i male majstore. Paket sadrzi komplet crno-bijelih naljepnica pogodne za sve vrste klavijatura s 32/37/54/61/88 broja tipki.

 LAKO SE LIJEPE I NE OŠTEĆUJU TIPKE KLAVIRA

Naljepnice s klavirskih notama lako se zalijepe i uklone bez oštećenja tipki. Ako ih zalijepite na pogrešno mjesto, možete ih odlijepiti i ponovno zalijepiti, ne ostavljaju ljepljive ostatake ili ljepilo nakon uklanjanja, tako da ih možete koristiti više puta.

DUGOTRAJNE I VODOOTPORNE

Slova su otisnuta na stražnjoj strani prozirne naljepnice tako da mogu izdržati stalni dodir prstiju, uvijek će biti čitljiva i nikada neće izblijediti. Vodootporni dizajn, kada je površina prljava jednostavno je obrišite vlažnom krpom za čišćenje.

  Naljepnice se mogu koristiti za sve vrste klavira i instrumenata koji imaju klavirsku tipkovnicu

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/