- 53%
Akcija!

Alat za uklanjanje korova iz korijena – Flagger® i poklon bon

Neka tvoj vrt bude bez korova i ostalih biljaka koje rastu tamo gdje ih ne želiš! Uz pomoć ovog praktičnog alata, uklanjanje biljaka iz korijena lakše je nego ikad.

18,99 39,99

88 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 18,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: PlevPick Kategorija:

UKLANJA KOROV IZ KORIJENA JEDNIM POTEZOM

Zahvaljujući čvrstim zupcima od nehrđajućeg čelika koji se zarivaju u tlo oko korova i čupaju ga u jednom komadu, tvoj vrt će izgledati besprijekorno. Jedan okret ručke i korov je uklonjen!

DVOSTRUKO BRŽE ČIŠĆENJE VRTA

Budući da jednim pokretom ručke vadiš korov, svako tvoje plijevljenje bit će gotovo dva puta brže nego uobičajeno. Uživaj u svom besprijekornom vrtu!

BEZ PONOVNOG POJAVLJIVANJA KOROVA

Motika samo prelama korov, dok korijen ostaje u zemlji, a ručno plijevljenje ti zamara leđa, ruke i noge. Učinkoviti alat čupa svaki korov iz korijena, što znači da će tvoj vrt biti slobodan od korova dugo vremena.

USPJEŠNO VADI I KOROV S DUGIM I DEBELIM KORIJENOM

Izvadit će i najtvrdoglaviji korov s gustom i debelom mrežom korijena jer su njegovi zupci strateški raspoređeni da obuhvate čitav korijen.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: ABS, polipropilen, aluminij
Dimenzije: 100 x 21,5 cm
Boja: Zelena

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/