- 33%
Akcija!

Set Alata Za Leveliranje Pločica Protile Od 50 Komada i poklon bon

ProTile set je inovativni sistem dizajniran za jednostavno i profesionalno polaganje pločica. Osigurava efikasnost, preciznost i besprekoran površinu pločica. Ovaj izdržljivi alat je pogodan za različite razmake i debljine pločica te je idealan za entuzijaste koji se bave samostalnim radom i profesionalce koji traže rezultate visoke kvalitete u svojim projektima polaganja pločica.

19,99 29,99

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 19,99 / kom22x 16,99 / kom33x 14,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

 • Sigurna kupovina

 • Kućna dostava

 • Jednostavan povrat

SKU: PloNas Kategorija:

LAGANO POLAGANJE PLOČICA

Položite pločice brzo i bez stresa uz set alata za niveliranje pločica ProTile. Uštedite novac i položite ih kao profesionalac!

LAGANO POLAGANJE PLOČICA

IDEALAN ZA SVAKU PLOČICU

Pogodno za razmace između pločica u rasponu od 1,5-8 mm i pločice debljine od 5-17 mm, ovaj inovativni alat osigurava ravnu i besprekornu površinu pločica svaki put.

IDEALAN ZA SVAKU PLOČICU

IZDRŽLJIV I DUGOTRAJAN

Dizajniran za ponovnu upotrebu, ProTile set je visoko izdržljiv i otporan, što ga čini savršenim za sve vaše projekte polaganja pločica u kući.

IZDRŽLJIV I DUGOTRAJAN

SAMI KAO PROFESIONALAC

Zaboravite na nepotrebno brušenje i poliranje. Spriječite pločice da se pomiču tokom sušenja i postignite rezultate koji izgledaju profesionalno. Položite pločice sami i uštedite novac!

SAMI KAO PROFESIONALAC

TEHNIČKI DETALJI

Materijal: PP i 430 nehrđajući čelik
Boja: crna i narančasta
Razmaci između pločica: širine od 1,5 mm do 8 mm
Debljina pločica: od 5 mm do 17 mm
Paket sadrži: 50 alata za niveliranje pločica, 1 specijalni ključ za instalaciju

TEHNIČKI DETALJI

Recenzije kupaca

  David

  Spasitelj!

  Marko

  Niveliranje pločica je mnogo jednostavnije uz ovo!

  Petar

  Ovo je sjajno!

  Gabrijel

  Visoko preporučljivo!

  Luka

  Apsolutno je neophodno za svaki projekt polaganja pločica!

Dodajte recenziju
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/