- 19%
Akcija!

Pojas za trudnice PREMIUMBELLY i poklon bon

Za trudnice koje žele potpunu udobnost za sebe i svoju bebu. Vrhunski remen učinkovito smanjuje tipične trudničke bolove u bokovima i zdjelici.

250,00 310,00

Obriši
Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 250,00 / kom22x 212,99 / kom33x 187,99 / kom

Veličina: L

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: NosecPas Kategorija:

VRHUNSKA PODPORA

Žene koje su ikad nosile dijete u maternici znaju što to znači.

Već je istina da su ovo najljepši i izuzetno dragocjeni trenuci života. Ali dijete u razvoju koje raste u maternici sa sobom donosi i nove (zahtjevne) okolnosti. Trudnički se trbuh povećava, a to majci uzrokuje bol.

PREMIUM UDOBNOST

Srećom, postoji nešto što vam može pomoći kao trudnici. Ovaj ekskluzivni premium elastični pojas za rođenje učinkovito podupire trudnički trbuh. Istodobno nudi udobnost koju buduća majka definitivno zaslužuje.

Remen ublažava pritisak na bokove i zdjelicu, jer velik dio djetetove težine preuzima sam.

PRILAGODLJIVOST

Dodatna prednost ovog remena je njegova fleksibilnost.

Znate, neke trudnice imaju malo veći, a druge malo manji trbuh. Opseg struka možete prilagoditi remenom kako biste osigurali udobnost koja vam točno odgovara.

ZA BOLJE DRŽANJE

Mnoge trudnice jako pogoršavaju držanje tijela dok nose bebu. Pritisak velikog trbuha samo čini svoje. Ovaj pojas, s druge strane, čini držanje puno prirodnijim i uspravnijim. Istodobno pruža potporu slabim trbušnim mišićima, koji su posebno osjetljivi tijekom trudnoće. To dodatno ublažava pritisak na leđa i poboljšava vašu dobrobit.

Pa zašto onda svu težinu djeteta u razvoju nosite na vlastitim ramenima?

SPECIFIKACIJE:

Pojas za nošenje dostupan je u bež boji.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/