- 30%
Akcija!

Nastavak za rezanje metala

Pretvorite svoj odvijač u učinkoviti rezač lima pomoću nastavka za rezanje metala.

  • Izuzetno precizno rezanje i manjih kutova i šara,
  • kvalitetna i robusna konstrukcija priključka,
  • rezanje različitih vrste ploča i lima,
  • jednostavno sastavljanje i uporaba.

22,99 32,99

107 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 22,99 / kom22x 19,99 / kom33x 17,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: RezPrib Kategorije: ,

SNAŽAN KAPACITET REZANJA

Nastavak za bušilicu/odvijač namijenjen je za rezanje metala. Ima veću brzinu rezanja od ostalih alata za rezanje lima. Siguran je, izdržljiv i prikladna za sve bušilice koje rade između 1500 V i 3000 V.

Opremljen robusnom metalnom glavom zupčanika, jači je od uobičajenih škara i noževa.

JEDNOSTAVAN ZA UPORABU

Nastavak brzo pretvara vašu bušilicu u električne škare, koje savršeno pristaju u steznu glavu vaše bušilice. Kompaktan je, jednostavan za nošenje i spremanje u vašu kutiju s alatom ili ormarić.

ODREŽITE METALNU PLOČU KAO PROFESIONALEC

Nema kontakta s oštricom pile ili oštricama i stoga nema ozljeda ruku. Opremljen je robusnom metalnom glavom zupčanika, dizajniranom za dug život i izdržljivost. Dodatak za rezanje izrezat će precizne i ravne komade. Ovo će vam uštedjeti vrijeme i trud.

Nastavak je prikladan i za korisnike s manje iskustva.

NASTAVCI ZA REZANJE PLOČA

Nastavak je visoke tvrdoće i može obrađivati ​​željezne limove (0,2-1 mm), bijele limove (0,3-1 mm), čelične limove (0,2-1 mm), bakrene folije (0,3-1,2 mm) i aluminijske folije (0,3-1 mm). 1,2 mm).

VIŠENAMJENSKA UPORABA

Pogodan je za rezanje ravnih ploča debljine manje od 1,2 mm., međutim, ne možete rezati miješani, užlijebljeni, posebno oblikovani ili zavareni lim i nemetalni materijal (npr. plastiku, staklo).

SVOJSTVA

Materijal: Aluminij, čelik
Napomena: akumulatorska bušilica/odvijač nije uključena u proizvod.
Ne preporučujemo rezanje nehrđajućeg čelika i specijalnih legura visoke tvrdoće, jer se nastavak može oštetiti. Ako ćete rezati nehrđajući čelik, debljina ne smije biti veća od 0,5 mm.
U kompletu: 1x Nastavak za rezanje metala.

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/