- 67%
Akcija!

Pamučni filter štapići za ovlaživač zraka ( 10 komada ) i poklon bon

Ponestalo vam je filter štapića za ovlazivač zraka ? Ne brinite, jer uz ovu ponudu dobivate 10 filter štapića po nevjerojatnoj cijeni.

4,99 15,00

73 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Odaberite količinu proizvoda i uštedite
Popularno
11x 4,99 / kom22x 4,99 / kom33x 3,99 / kom

Naručite sada i očekuje se da proizvod stigne

  • Sigurna kupovina

  • Kućna dostava

  • Jednostavan povrat

SKU: VlazPal Kategorija:

UNIVERZALNI FILTER ŠTAPIĆI

Savršeni pamučni filter štapić dužine 9,5 cm prikladan je za sve prijenosne ovlaživače zraka. Ako je potrebno, možete ga izrezati da odgovara vašem ovlaživaču zraka.

PREDNOSTI

Filter štapići izrađeni su od vrhunskog pamuka. Snažna apsorpcija vode osigurava normalan rad ovlaživača zraka. Savršena zamjena kada ponestane originalnih, ne morate brinuti o vijeku trajanja ovlaživača.

UPUTE ZA KORIŠTENJE

Jednostavno izrežite štapić za ovlaživač na pravu veličinu, a zatim ga stavite izravno u ovlaživač, također možete potpuno namočiti filter štapić u vodi 1 minutu prije nego što ga nanesete na ovlaživač zraka za bolju učinkovitost filtracije.

OSTALE INFORMACIJE

Materijal: Pamuk;
Dužina: 9.5 cm;
Promjer: 0.5 cm

Savjetujemo kupce da zamijene filter štapić nakon 3-4 mjeseca korištenja (ovisno o korištenju i kvaliteti vode).

U pakiranju dobijate 10 komada filter štapića.

 

Kupac ima pravo na popust pri prvoj kupnji. Kod ove kupnje, osim proizvoda, predmet kupnje je i poklon bon čija je kupoprodajna cijena jednaka iznosu popusta koji kupac ostvaruje na proizvod

Ukoliko je proizvod na zalihi u našem skladištu, proizvode ćemo poslati u roku od 3-7 radna dana, osim ako nije drugačije navedeno.
Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je Overseas Express, no ponuđač zadržava pravo odabrati drugu dostavnu službu, ukoliko će mu to omogućiti učinkovitije izvršenje narudžbe. Dostava se najčešće odvija u jutarnjim satima, a prije dostave bit ćete obaviješteni od dostavne službe putem e-maila ili SMS poruke ili poziva.
Za sve dodatne informacije o dostavi i slanju kontaktirajte nas na [email protected] ili 095 5532 414.

Ukoliko niste zadovoljni proizvodom, možete nam ga vratiti u roku od 14 dana od primitka paketa ili zamijeniti. Proizvod vraćate u originalnom pakiranju, a za brzo i jednostavno odustajanje možete ispuniti online obrazac. Više informacija o zamjeni i povratu robe možete pronaći ovdje: https://malaja.com.hr/dostava-i-povrat/